luni, 2 martie 2009

Avancronica Venus - CFR Bucuresti

Gazeta Sporturilor 1932

Venus – C.F.R.

TEREN VENUS, ORA 15.30, ARBITRU D. XIFANDO

Clou-ul zilei, Venus-C.F.R., este un match de o atractie speciala.
Un match care, dincolo de interesul spectacular al intalnirei, cumuleaza si sarcina de a limpezi pentru moment, sau de a incurca definitiv, problema clasamentului.
De o parte, Venus. Leaderul actual al plutonului.
De cealalta, C.F.R. Cel mai redutabil challenger.
O victorie a negrilor, insemneaza eliminarea momentana a C.F.R.-ului din goana pentru locul intai. O victorie a C.F.R.-ului insemneaza inscrierea definitiva a visiniilor in lupta pentru campionat. Un match nul complica socotelile, apropiind din nou la interval minim, patru echipe. Adversarii de mai sus, plus Unirea Tricolor si Juventus.
Iata sub raportul clasamentului, importanta covarsitoare a intalnirei depe terenul Venus.
Rezultatul ei este greu de intrevazut.
In amicalul de acum doua saptamani, terminat precum se stie, nedecis, ceiace a determinat aproape exclusiv rezultatul, a fost linia intermediara a Venusului.
Surprinsi de rapiditatea inaintarii ceferiste, venusistii au reusit sa restabileasca atunci echilibrul, multumita numai liniei de halfi, care a spulberat rezistenta avantgardei visinii, masand tot jocul reprizei a doua la poarta lui Foran.
Si daca ar mai fi avut cateva minute numai de joc, oamenii lui Stanciu ar fi reusit cu siguranta avantajul unei victorii. Modeste, dar in orice caz, certe.
Pe considerentele acestea, instalam favorit, la diferenta minima, Venusul, accentuand ca de forma liniei intermediare a lui, depinde rezultatul intalnirei.

FORMATIILE:

VENUS: Lapusneanu, Mirea, Struska, Costel, Actis, Stanciu, Dumitrescu, Valcov II, Valcov I, Valcov III, Motoroi
C.F.R.: Foran, Sveicovschi, Ujlachii, Wetzer II, Pop, Radu, Boros, Chroiu II, Gebrovschi, Chiroiu I, Baciu

Click pe poza pentru a citi in original